Olifants River Safaris

Olifants River Safaris vil tage dig med på en uforglemmelig tur på den største flod, der strømmer i Kruger National Park
Olifants River Safaris ligger på den nordlige bred af Olifantsfloden, ca. 15 km syd for Phalaborwa. De tilbyder dagligt bådsafari både dags eller aftenture og der kan bestilles mad med på turen.

Bush walk på Thula

For dem, der leder efter en aktiv spænding ud over spændingen ved Big Five gamedrive i jeep, er en bushwalk lige sagen, som giver mulighed for at forbinde med afrikansk busk og lære om sin fascinerende fauna og flora.
Start på et eventyr, hvor dine fødder træder i sporene i Afrikas vilde indbyggere, dine næsebor fylder med duften af knuste vildtgræs, mens du skubber gennem busken og alle seks sanser genopvåges, som Afrika rører dig og du rører Afrika.
På denne måde bliver du et med naturen. Kom ud og se om du kan spotte sporerne, se hvor tæt du kan komme på de mindre dyr så som impala eller waterbuck antilope uden at de opdager din tilstedeværelse. Udforske bushens mindre vidunder, fra et edderkop storslåede spind til den mikroskopiske verden af muggbille. Tilbring de rolige eftermiddagstimer med at se et væld af farverige fugle, da de springer fra gren til gren og triller deres søde sange ud. Engagere alle dine sanser, da du opdager en uventet verden, hvor hver lyd og duft og hvert bøjet græsblad har en mening

På Thula Private Lodge har du mulighed for at gå på forskellige veje og stier rundt i det 43 Ha. store privatejet naturresevat på egne ben. Stedet byder på vildt natur med mange dyr, flot flora og et paradis for fugle.

Blyde River Canyon

I Mpumalanga finder man Sydafrikas måske smukkeste og mest populære naturrute – Panoramaruten. Det mest fascinerende område på ruten er det spektakulære Blyde River Canyon – en 33 km lang kløft, der skærer sig gennem landskabet. Her støder man på de særegne klippehuller Bourke’s Luck Potholes, de tre store stenformationer The Three Rondavels, der våger over kløften og udsigtspunktet God’s Window, hvis navn næsten siger det hele.

Er gardinerne trukket fra, er det måske et af de smukkeste vinduer at kigge igennem. Gods Window – Guds vindue – lidt uden for byen Graskop.

Vi er i det nordøstlige hjørne af Sydafrika i provinsen Mpumalanga, og det har været en særlig gavmild stund under skabelsen, da disse landskaber blev anlagt. Her er bjerge, dale, vandfald og mærkelige gådefulde landskaber, som Bourkes Potholes, og Wonder View. Det hele er placeret i det overdådige og mangfoldige Blyde River Canyon naturreservat, der nogle steder byder på nåleskov – a’ la Skandinavien eller Nordamerika – mens man andre steder, ikke mange øjeblikkes kørsel derfra, kan føle sig som opdagelsesrejsende med junglefornemmelser.

Panorama Route er ikke stedet at lede efter elefanter eller løver, men her er et rigt dyreliv – ikke mindst et rigt fugleliv, men man kan også træffe aber og sjakaler og en del andre mindre pattedyr.

Lidt uden for turistbrochurernes rækkevidde finder man flere huleformationer, nogle så dybe som 40 kilometer og med spor efter mennesker, der går mange tusinde år tilbage.

Ud over det hele er der pyntet med små nybyggerlandsbyer, der med kulørte tage ligger som reminiscenser fra en svunden tid, hvor man kom her for at grave efter guld.

Qualito Craft Distillery

Qualito Craft Distillery er et lokalt håndværk-destilleri der byder på gode dråber til smagløgende af vodka, whisky, gin og boutique cocktails. Tag på en rundtur i destilleriet og hørt hvordan de forskellige ting bliver fremstillet.

Kruger National Park

Start bilen og køre ind i den berømte Kruger National Park lige når solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer. I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five”.
Det er muligt at leje en åben Jeep med guide. Guide fortæller om naturen og kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor man kan strække benene og spise mad (ikke inkluderet i prisen). Efter turen bliver man kørt tilbage til Thula Private Lodge.

Continue reading “Kruger National Park”

Open chat
Send a message to Thula Private Lodge
Contact Thula Private Lodge her
Hi welcome to Thula Private Lodge
Do you need an overnight stay in one of our unique chalets