Bush walk på Thula

For dem, der leder efter en aktiv spænding ud over spændingen ved Big Five gamedrive i jeep, er en bushwalk lige sagen, som giver mulighed for at forbinde med afrikansk busk og lære om sin fascinerende fauna og flora.
Start på et eventyr, hvor dine fødder træder i sporene i Afrikas vilde indbyggere, dine næsebor fylder med duften af knuste vildtgræs, mens du skubber gennem busken og alle seks sanser genopvåges, som Afrika rører dig og du rører Afrika.
På denne måde bliver du et med naturen. Kom ud og se om du kan spotte sporerne, se hvor tæt du kan komme på de mindre dyr så som impala eller waterbuck antilope uden at de opdager din tilstedeværelse. Udforske bushens mindre vidunder, fra et edderkop storslåede spind til den mikroskopiske verden af muggbille. Tilbring de rolige eftermiddagstimer med at se et væld af farverige fugle, da de springer fra gren til gren og triller deres søde sange ud. Engagere alle dine sanser, da du opdager en uventet verden, hvor hver lyd og duft og hvert bøjet græsblad har en mening

På Thula Private Lodge har du mulighed for at gå på forskellige veje og stier rundt i det 43 Ha. store privatejet naturresevat på egne ben. Stedet byder på vildt natur med mange dyr, flot flora og et paradis for fugle.

Open chat
Send a message to Thula Private Lodge
Contact Thula Private Lodge her
Hi welcome to Thula Private Lodge
Do you need an overnight stay in one of our unique chalets