Book chalet Impala med plads til 4 personer. Der er en stor opholdsstue med åbent køkken, værelse med 2 senge og aircondition, toilet og bad, på den åbne 1 sal er der en dobbeltseng med plads til en ekstra seng. Fra stuen og værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og stor spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vildenatur.

Dette chalet er et selfcatering unit.

Priser starter fra R2800,00 

Book chalet Elephant med plads til 4 personer. Der er en stor opholdsstue med åbent køkken, værelse med 2 senge og aircondition, toilet og bad, på den åbne 1 sal er der en dobbeltseng med plads til en ekstra seng. Fra stuen og værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og stor spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vilde natur.

Dette chalet er et selfcatering unit.

Priser starter fra R2800,00 

Book chalet Kudu med plads til 2 personer. Der er en opholdsstue med dobbelt seng samt åbent køkken, toilet og bad. Fra værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vilde natur.

 

 

Dette chalet er et selfcatering unit.

Priser starter fra R1400,00 

Dertil ligger et 50 kvm stort, lækkert fælles pool område der delvis er overdækket. Så om du er til solbadning eller en drinks i skyggen, er der plads til alle. Du kan forvente indkvartering af høj standard, med alt hvad man behøver for en fantastisk ferie, hyggeligt og intimt midt i bushen.