Chalets

 Book chalet Impala med plads til 4 personer. Der er en stor opholdsstue med åbent køkken, værelse med 2 senge og aircondition, toilet og bad, på den åbne 1 sal er der en dobbeltseng med plads til en ekstra seng. Fra stuen og værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og stor spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vilde natur.

 

Book chalet Elephant med plads til 4 personer. Der er en stor opholdsstue med åbent køkken, værelse med 2 senge og aircondition, toilet og bad, på den åbne 1 sal er der en dobbeltseng med plads til en ekstra seng. Fra stuen og værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og stor spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vilde natur.


Book chalet Kudu med plads til 2 personer. Der er en opholdsstue med dobbelt seng samt åbent køkken, toilet og bad. Fra værelset er der udgang til en stor overdækket terrasse som er udstyret med braai område og spiseplads. Her kan man sidde og observere dyrelivet og den smukke vilde natur.

  • Impala, from R2,400 per night
  • Elephant, from R2,400 per night
  • Kudu, from R1,400 per night

Dertil ligger et 50 kvm stort, lækkert fælles pool område der delvis er overdækket. Så om du er til solbadning eller en drinks i skyggen, er der plads til alle. Du kan forvente indkvartering af høj standard, med alt hvad man behøver for en fantastisk ferie, hyggeligt og intimt midt i bushen.

Rul til toppen
Skriv til Thula Private Lodge her via Whatsapp
Send via WhatsApp
Copyright © 2020 Thula Private Lodge.